Η CapitaLink εδρεύει στο Ελληνικό και δραστηριοποιείται στην πώληση και αγορά ακινήτων σε όλη την Ελλάδα καθώς και την διαχείριση τους.

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους συμβούλους ακίνητης περιουσίας που στόχο έχουν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και μια νέα εμπειρία στους πελάτες μας.

Είμαστε κοντά στους πωλητές, κάνοντας εκτίμηση του ακινήτου γνωρίζοντας άριστα την ζήτηση και την προσφορά της αγοράς και προσφέροντας όλα τα μέσα που διαθέτουμε για την προώθηση του.

Ακούμε προσεκτικά τους αγοραστές κατανοώντας τις ανάγκες τους και μαζί με το ευρύ δίκτυο μόνιμων συνεργατών μας, δίνουμε μία διαφορετική οπτική στην διαδικασία.

Παρέχουμε νομικούς συμβούλους και συμβολαιογράφους για την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών της αγοραπωλησίας. Παράλληλα, εξειδικευόμαστε στην έκδοση άδειας διαμονής μέσω επένδυσης σε ακίνητη περιουσία (“Golden Visa”), για μη-Ευρωπαίους πολίτες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες (νομική υποστήριξη, συμβολαιογράφος, τραπεζικός λογαριασμός κτλ.)

Τέλος, συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές για την επίπλωση και προετοιμασία του ακινήτου για μόνιμη εγκατάσταση ή εμπορική εκμετάλλευση.